Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over XD Design

XD Design XD Design is een Nederlands Design gift merk waarvan het bedrijf werd opgericht in 1986. XD Design streeft ernaar om alledaagse producten naar een hoger niveau te brengen, waarbij de unieke eigenschappen en betaalbaarheid centraal staan.De producten van XD Design zijn ontworpen door een getalenteerd team van ontwerpers, die met passie werken aan het ontwikkelen van dagelijkse producten met een uniek tintje....lees meer XD Design zal u verassen met een breed assortiment aan cadeau artikelen, gebaseerd op het idee: Xceptionally Different! inklappen

XD Design Bluetooth Speaker - Wit

19.95

Wat is het precies?

Deze witte draadloze bluetooth speaker van XD Design zorgt er niet alleen voor dat je waar je ook wilt naar je favoriete deuntjes kunt luisteren, maar door het fijne design ziet dit item er ook nog eens retestrak uit. De speaker heeft een 3W luidspreker en 350 mAh batterij, en door zijn slimme ontwerp zal de muziek in alle richtingen worden afgespeeld. 

De bluetooth speaker heeft een aluminium behuizing en een metalen rooster. De onderkant van de luidspreker heeft rubberen strips voor een betere geluidskwaliteit en grip. Met een volle batterij kan de speaker tot wel 3 uur mee en de verbinding blijft dikke prima tot een afstand van 10 meter.

Inclusief micro-kabel om de luidspreker op te laden en audiokabel om het apparaat te verbinden met de mobiele telefoon zonder draadloze verbinding. De speaker is compatibel met alle smartphones. 

Specificaties

Productnummer 178950
Hoogte 5 cm
Breedte 5 cm
Lengte 6,3 cm
Kleur Wit
Materiaal Metaal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de XD Design Bluetooth Speaker - Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews