Verberg

Meer afbeeldingen

Vergelijkbaar

Wijnpuzzel - The Challenger

19.95 14.95

Wat is het precies?

Een goede fles wijn is één van de mooie dingen in het leven waarvan je kan genieten. Doe een fles wijn in deze wijn puzzel en je kunt de fles wijn niet openen voordat de puzzel is opgelost. Op het eerste gezicht lijkt het onmogelijk maar er is toch echt een manier om de fles eruit te krijgen zonder hem te breken.

Plaats de fles wijn (of andere drank) die u cadeau wilt geven in de houten puzzel en degene aan wie u hem geeft krijgt hem er echt niet zomaar uit. De puzzel bestaat uit 3 hardhouten puzzelstukken en een verbindingskoord. Inclusief instructies om de fles erin en er weer uit te krijgen.

Dit is gegarandeerd een succesvol cadeau om iemand origineel te verrassen. Zie hoe de fles van hand tot hand gaat en iedereen de puzzel zal willen oplossen. Geleverd exclusief wijnfles.

Specificaties

Productnummer 10810
Hoogte 29 cm
Breedte 8,3 cm
Exclusief wijnfles
Inclusief Instructieboekje voor het sluiten en openen

Wat vind je ervan?

12/3 2017
Rob Jansen / Deventer
Helaas hartstikke makkelijk, weinig aan te puzzelen. Komt meer neer op goed kijken en simpel tegengesteld 'ontknopen'. Daarnaast waren de meeste wijnflessen te klein (dus NIET elke maat) waardoor je de puzzel ook gewoon eraf kon schuiven (door de rek in het touw). Heb de helft van de onderkant moeten opvullen om te zorgen dat dit niet mogelijk was. Jammer, had meer verwacht voor dit geld, mja, zo last minute niet meer de tijd om iets anders uit te zoeken
6/12 2016
Sinterklaas / Spanje
Dit is een perfect cadeautje voor je collega's. Met het dobbelspel was dit cadeautje de hoofdprijs. Iedereen wou met de puzzel naar huis. Het was een erg geslaagde avond.
10/10 2016
Val / Meerssen
ik vind het een leuk cadeautje. We zijn er toch wel even zoet mee geweest.
11/12 2013
Peter / Nederland
let op... de fles wijn zit er niet bij. Ik heb over de tekst heen gelezen dat je er een fles wijn in kan doen voordat je hem weggeeft.... En ja... het kleed een fles wijn wel erg aan..
2/8 2010
Rémy / Landgraaf
Leuk idee om niet weer alleen met een fles wijn aan te komen op een verjaardag. Was wel bang dat mij vader de snelle route zou nemen en met de schaar de puzzel op te lossen.
Schrijf een review, of bekijk alle 5 reviews