Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over WakaWaka

WakaWaka WakaWaka maakt draagbare en duurzame producten die allemaal op zonne-energie werken. WakaWaka betekent ‘helder licht’ in Swahili. Het bedrijf maakt lampjes en opladers op zonne-energie die niet alleen ontzettend handig zijn in het Westen, maar ook noodzakelijk in ontwikkelingslanden. Share the Sun: Voor elke verkochte WakaWaka, gaat er altijd een WakaWaka Light naar een ...lees meergezin zonder elektriciteit in een rampgebied of crisissituatie.Meer dan een miljard mensen in de wereld leven zonder elektriciteit. Dit heeft grote economische en sociale gevolgen, en de kaarsen en kerosinelampen die noodgedwongen worden gebruikt zijn erg schadelijk voor de gezondheid. WakaWaka is een ‘social enterprise’, een onderneming waarvoor de impact belangrijker is dan de winst. inklappen

WakaWaka Power+ - Zwart

69.00 64.00

Wat is het precies?

De WakaWaka Power+ is een krachtige, compacte oplader en (zak)lamp op zonne-energie. Het laadt zo goed als elk type telefoon en klein elektronisch apparaat op én geeft tot wel 150 uur veilig en duurzaam licht. Na 12 tot 24 uur zonlicht is de batterij vol. Een smartphone laadt helemaal op in ongeveer 2 uur. De zwarte lamp heeft 4 lichtstanden: van 5 tot 75 lumen. De lamp heeft een flexibele positionering door de verschillende vormen die het kan aannemen: staand, liggend, op een fles of aan een touwtje. Mocht je in een noodgeval terechtkomen heeft de WakaWaka een SOS stand. 

De lamp is gemaakt van sterk en duurzaam 100 procent recycled PC-ABS en heeft een gepatenteerde Intivation SunBoost chip.

WakaWaka betekent ‘helder licht’ in Swahili. Het bedrijf maakt lampjes en opladers op zonne-energie die niet alleen ontzettend handig zijn in het Westen, maar ook noodzakelijk in ontwikkelingslanden. Share the Sun: Voor elke verkochte WakaWaka, gaat er altijd een WakaWaka Light naar een gezin zonder elektriciteit in een rampgebied of crisissituatie.

Meer dan een miljard mensen in de wereld leven zonder elektriciteit. Dit heeft grote economische en sociale gevolgen, en de kaarsen en kerosinelampen die noodgedwongen worden gebruikt zijn erg schadelijk voor de gezondheid. WakaWaka is een ‘social enterprise’, een onderneming waarvoor de impact belangrijker is dan de winst. 

Specificaties

Productnummer 185500
Hoogte 7,8 cm
Breedte 12,1 cm
Lengte 1,7 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de WakaWaka Power+ - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews