Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Suck UK

Suck UK Suck UK ontwerpt en produceert meubels, verlichting en woonaccessoires met typisch Engelse humor. Het merk kenmerkt zich door een zeer persoonlijke stijl met producten die perfect zijn om cadeau te geven. Het Engelse merk werd in 1999 gelanceerd en heeft inmiddels verschillende onderscheidingen gekregen voor hun innovatieve ontwerpen. Een aantal producten zijn bijvoorbeeld uitgeroepen tot ...lees meer9;Gift of the Year' . inklappen

Suck UK Wastas - Bokszak

29.95 28.95

Wat is het precies?

Dit product van Suck UK is een bokszak en wastas in één! Je kunt deze wastas in je kast hangen en zodra jij genoeg van je was hebt, kan je 'm zo meenemen naar de wasmachine of zelfs de wasserette. De zak is groot genoeg voor al je vuile was en daarnaast stevig genoeg om tegen een stootje te kunnen!

Dat betekent dat dit product, naast een echte eyecatcher en een leuke gadget, ook nog eens erg praktisch is. De tas biedt genoeg ruimte om je vuile was voor een hele week kwijt te kunnen en zo je kamer netjes te houden. Een echte win-win situatie dus. En laat winnen nou net de juiste boksersmentaliteit zijn!

Specificaties

Productnummer 92018
Diameter 33 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Serie Sun Jar

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Suck UK Wastas - Bokszak. Schrijf een review, of bekijk alle reviews