Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Smart Rope

Smart Rope Smart Rope creëert een “anywhere, anytime” fitness beleving. De Smart Rope is een build-in LED springtouw die je conditiecijfers in de lucht projecteert terwijl je aan het springen bent. Hierdoor kun je direct zien wat jouw prestaties zijn, zonder dat je hoeft te stoppen. Ondertussen houden de sensoren in de handvatten onder andere bij hoe vaak je springt, hoeveel t...lees meerijd er verstreken is en hoeveel calorieën je verbrand.   inklappen

Smart Rope Springtouw Gold - Large (178 - 188 cm)

99.95 84.95

Wat is het precies?

Touwtje springen is goed voor je hele lichaam en de perfecte workout om je fit te voelen! De Smart Rope is een elektrisch springtouw en nee, dit betekent helaas niet dat je alleen maar in de lucht hoeft te hangen en het touw automatisch om je heen draait. 

De Smart Rope is een in-build LED springtouw die je conditiecijfers in de lucht projecteert terwijl je aan het springen bent. Hierdoor kun je direct zien hoe je presteert zonder dat je hoeft te stoppen. Ondertussen houden de sensoren in de handvatten onder andere bij hoe vaak je springt, hoeveel tijd er verstreken is en hoeveel calorieën je verbrand. Synchroniseer de gegevens via bluetooth naar je telefoon en je kunt altijd je trainingen en prestaties bijhouden. 

Bovendien is de Smart Rope verfijnt en ligt hij lekker in de hand. Tevens is de batterij een plus: met een oplaadtijd van 2 uur kun je het springtouw 36 uur intensief gebruiken. Touwtje spingen is nog nooit zo leuk geweest!

Specificaties

Productnummer 173414
Geschikt voor Mensen van 178 tot 188 cm
Kleur Goud

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Smart Rope Springtouw Gold - Large (178 - 188 cm). Schrijf een review, of bekijk alle reviews