Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over S-Digital

S Digital X1909 Spritz Bluetooth Speaker - Incl. 400 ml Waterfles

49.95

Wat is het precies?

Is het een speaker of een waterfles? Beide! Ben jij een avontuurlijk en sportief type? Dan mag de S Digital X1909 Spritz Bluetooth speaker niet ontbreken bij je uitrusting. Met deze krachtige draagbare bluetooth speaker, die opvalt door zijn unieke vorm, raak je nooit meer uitgedroogd én ben je verzekerd van de meest fijne deuntjes. Neem de fles mee op een campingtripje, je hardlooproute of een boswandeling.

Stream muziek vanaf je smartphone, plaats een micro-SD kaart en gebruik de app voor iOS en Android zodat je voldoende drinkt. Het 360 graden audio design zorgt voor een gespreide en volle geluidsweergave. Via bluetooth koppelt jouw smartphone met de speaker waarna de opzwepende muziek jou tot ongekende prestaties in staat brengt. Het geïntegreerde kaartslot stelt je in staat om mp3 af te spelen vanaf een micro-SD kaart terwijl je via de knoppen op de onderzijde tussen de nummers schakelt. De speaker cover is naar eigen smaak in vier kleuren - groen, oranje, blauw en roze - te wijzigen. De speaker past perfect in de bidonhouder van je fiets.

In de verpakking:
  • 400 ml BPA vrije fles (geschikt voor de vaatwasser);
  • 4 stuks vervangbare covers (groen, blauw, oranje en roze)
  • Karabijnhaak
  • Micro-USB kabel
Specificaties:
  • 1000 mAh batterij (8-10 uur batterijduur);
  • IPX4 gecertificeerd (spatwaterdicht).

Specificaties

Productnummer 182832
Hoogte 25 cm
Diameter 6,8 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de S Digital X1909 Spritz Bluetooth Speaker - Incl. 400 ml Waterfles. Schrijf een review, of bekijk alle reviews