Verberg

Meer afbeeldingen

Richtingaanwijzers voor de fiets

59.95

Wat is het precies?

Waarom dit nog niet bestaat is ons een raadsel. We zijn verplicht om met verlichting op de fiets te rijden (en terrecht), maar aangeven dat je af gaat slaan doe je nog steeds door je arm uit te steken. Het probleem is dat je arm niet echt goed zichtbaar is voor een automobilist, zeker niet als het regent en hij een beetje moe is. Daarom deze geniale en veiligheid vergrotende uitvinding, de richtingaanwijzers voor de fiets.
 
Verlichting en richtingaanwijzers voor en achter. De richtingaanwijzers achter zijn gebogen zodat verkeer van opzij ook ziet dat de fietser van richting veranderd. Het systeem is draadloos, geen lastige installatie met allerlei draadjes wegwerken op je fiets. Handige klips zorgen ervoor dat je ze eenvoudig op je fiets kan zetten en weer snel eraf kan halen. Zelfs een lage batterij spanning wordt aangegeven via een signaal. De richtingaanwijzers voldoen aan wegverkeer verlichtings eisen.
 
De bediening gaat doormiddel van 2 knoppen aan weerszijde van het stuur, makkelijker kan het niet.
 
 
 

 
 

Specificaties

Productnummer 15611
Afmetingen 32 x 9 x 3cm (in etui)
Inclusief Etui om alles in op te bergen
Voeding 4 x AA & 4 x AAA batterijen (inclusief)

Wat vind je ervan?

26/12 2010
Marko van Rooij / Woerden
26.12.10 0u07 Erg handig ding, ik voel mij veiliger in het verkeer. Deze dingen zouden ook alle fietsenwinkels moeten hebben.
21/10 2009
Sonny / Amsterdam
Ben aan het overwegen om dit aan te schaffen. Ik kan alleen niet bij de productinformatie vinden of hij (spat)waterdicht is.
29/4 2009
thomas / bingelrade
Tof.Veiliger, handig, leuk design, Andere fietsgenoten kijken met verbazing.
28/6 2008
Judith / Houten
Dit vind ik echt gaaf, ik ga het alleen niet gebruiken voor de fiets maar voor mijn brommer. Want mijn rechter hand uitsteken als ik rechts af ga dan klap ik van de 40 km zo naar 0. Nooit fijn. Super uitvinding :D KOPEN!!!
30/4 2008
Mirjam / Almere
superrrrhandig en zien er nog modieus uit ook! Niet onbelangrijk zou ik zeggen )
Schrijf een review, of bekijk alle 5 reviews