Verberg

Wijnpuzzel - The Challenger

terug
Naam *
Stad
E-mailadres
Titel
Waardering
Beoordeling *
Geslacht
Leeftijd

* = verplicht veld

12/3 2017
Rob Jansen / Deventer
Helaas hartstikke makkelijk, weinig aan te puzzelen. Komt meer neer op goed kijken en simpel tegengesteld 'ontknopen'. Daarnaast waren de meeste wijnflessen te klein (dus NIET elke maat) waardoor je de puzzel ook gewoon eraf kon schuiven (door de rek in het touw). Heb de helft van de onderkant moeten opvullen om te zorgen dat dit niet mogelijk was. Jammer, had meer verwacht voor dit geld, mja, zo last minute niet meer de tijd om iets anders uit te zoeken
6/12 2016
Sinterklaas / Spanje
Dit is een perfect cadeautje voor je collega's. Met het dobbelspel was dit cadeautje de hoofdprijs. Iedereen wou met de puzzel naar huis. Het was een erg geslaagde avond.
10/10 2016
Val / Meerssen
ik vind het een leuk cadeautje. We zijn er toch wel even zoet mee geweest.
11/12 2013
Peter / Nederland
let op... de fles wijn zit er niet bij. Ik heb over de tekst heen gelezen dat je er een fles wijn in kan doen voordat je hem weggeeft.... En ja... het kleed een fles wijn wel erg aan..
2/8 2010
Rémy / Landgraaf
Leuk idee om niet weer alleen met een fles wijn aan te komen op een verjaardag. Was wel bang dat mij vader de snelle route zou nemen en met de schaar de puzzel op te lossen.
2/8 2010
Brenda / Breda
Helemaal TOP!!! Mijn vader was er heel erg blij mee. Heb het gegeven voor vaderdag.
2/8 2010
Arwin / Nijmegen
Leuke puzzel voor wijn- en puzzel liefhebbers. Goed verpakt verstuurd en duidelijke gebruiksaanwijzing.
2/8 2010
Peter & Cindy / Oss
Super leuk cadeau. Wij hebben het cadeau gedaan aan iemand die wel van een puzzel/uitdaging houdt. Hij was er dan ook blij mee.
20/12 2008
geluk b / rotterdam
Lijkt mij echt helemaal tegek zeg. Mijn zwager is helemaal puzzelgek en houdt van een glaasje dus het perfecte verjaardags kado. Perfect kado voor iedereen met name mannen(weet vaak niet wat te geven).
4/1 2007
Sander / Groningen
lijkt wel grappig.. ga ik denk ik bestellen voor ehhh vierjaardag van mijn vader en moeder.