Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over RACKPACK

RACKPACK RACKPACK is een merk van eigen bodem dat unieke en innovatieve wijnkisten ontwerpt. Een fles wijn doet het altijd goed als cadeau, zeker in een mooie cadeauverpakking. Na opening wordt de verpakking echter overbodig. De ontwerpers van RACKPACK hebben hier iets op bedacht en kwamen met het idee om het wijnkistje een tweede leven te geven. Dus ben je op zoek naar een origineel en duurzaam ...lees meercadeau voor een echte wijnliefhebber? Dan zit je bij RACKPACK goed!     inklappen

RACKPACK Wijnkist - Wine Light

24.95

Wat is het precies?

Een fles wijn geven of krijgen valt altijd goed in de smaak. Vooral wanneer deze in een mooi kistje verpakt is. Echter, wordt het kistje vaak overbodig zodra de fles uit de verpakking wordt gehaald. De ontwerpers van RACKPACK hebben hier iets op bedacht en kwamen met het idee om het kistje een tweede leven te geven. 

Deze RACKPACK wijnkist is dan ook meer dan alleen een stijlvolle cadeauverpakking. De Wine Light kan, door deze open te klappen, gebruikt worden als een tafellamp. Hoe leuk! De wijnkist wordt inclusief kabel en aansluiting geleverd, zodat je direct voor een fijne sfeer kunt zorgen. Geef vanaf nu een fles wijn in de Wine Light van RACKPACK en je cadeau zal zeker gewaardeerd worden.


 

Specificaties

Productnummer 142623
Diepte 7 cm
Hoogte 11 cm
Breedte 5 cm
Aantal 2 stuks
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Serie Squirrel
Vorm Rechthoek

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de RACKPACK Wijnkist - Wine Light. Schrijf een review, of bekijk alle reviews