Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over LEFF Amsterdam

LEFF Amsterdam Dat het woord ‘lef’ is afgeleid van het Hebreeuwse woord voor hart en hun studio in het hart van amsterdam ligt, was niet de enige reden dat de broers Arno en Dennis Ruijzenaars samen met designer Erwin Termaat kozen voor de naam LEFF amsterdam. Nog veel belangrijker vonden zij dat ‘lef’ staat voor het doen van dingen die anderen niet durven, altijd net even verder gaan, tegendraads ...lees meerzijn en de grenzen opzoeken; juist deze dingen maken LEFF amsterdam. Want wie gaat er anno 2011 nog klokken maken terwijl de tijd overal te zien is?Arno: “Wij dus. Omdat wij klokken hele gave producten vinden, omdat ze iets technisch hebben en bijna kunstobjecten kunnen zijn. Maar vooral omdat niemand echt meer een klok nodig heeft, en de uitdaging daarom des te groter is om bijzondere producten te maken die iedereen toch heel graag wil hebben. inklappen

Piet Hein Eek by LEFF Amsterdam Tube Tafelklok - Koper

89.00

Wat is het precies?

Verrijk je interieur met de Tube tafelklok van Piet Hein Eek voor LEFF Amsterdam. Qua design is dit item een waar pronkstuk in je woning. Dankzij de roestvrijstalen uitvoering heeft de klok een zeer strakke uitstraling. Deze blikvanger komt perfect tot z'n recht in een modern interieur.  

De Tube is door middel van een bepaalde techniek tot stand gekomen. Deze techniek heet extruderen. Het is een techniek waarbij je bijvoorbeeld kunststoffen door een matrijs perst. Aan het extrusieprofiel ontleent het materiaal zijn vorm. De uitdaging van het design van deze serie zat hem erin het dusdanig mooi te maken dat je er gelukkig van wordt en ermee wilt leven. Door de grootte, slechts een standaard boormaat, kan de tafelklok overal ingebouwd worden.

De Tube Series laat zien dat twee goede merken elkaar nog verder kunnen versterken. Piet Hein Eek voelde een duidelijke klik met LEFF Amsterdam en zo werd de serie geboren. Het design van de Tube Series klok had 100 jaar geleden bedacht kunnen worden. Echter, zelf na veel research kwamen de heren van LEFF Amsterdam erachter dat het oersimpele idee van Piet Hein Eek nog nooit bedacht of uitgevoerd was. Aan de slag dus!

Deze klok wordt geleverd inclusief een LR44 batterij.

 

Specificaties

Productnummer 122540
Lengte 8 cm
Designer Piet Hein Eek
Diameter 5 cm
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,23 kg
Inclusief Oplader
Kleur Goud
Kleur wijzerplaat Goud
Materiaal Aluminium
Serie Tube
Vermogen Max. 3 Watt
Voeding batterij
Vorm Rond

Wat vind je ervan?

16/11 2016
Boudewijn / Den Haag
Heel mooi ontwerp, mooi robuust vormgegeven. Hij staat bij mij standaard op het bureau!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews