Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Parrot

Parrot Parrot is marktleider op het gebied van draadloze accessoires en apparaten voor mobiele telefoons. Het bedrijf is opgericht in 1994 door Henri Seydoux. Parrot ontwikkeld uitgebreide hands-free kits voor auto’s, motors en scooters inclusief draadloze multimedia producten met audio-visuele applicaties. Parrot ’s hoofdkantoor is gevestigd in Parijs en telt op dit moment 450 werknemers wereldwijd en...lees meer genereert 85% van alle verkopen overzees.      inklappen

Parrot Mambo Mini Drone EU1 - Zwart/Wit

119.00 113.90

Wat is het precies?

De Parrot Mambo Mini drone zit vol verrassingen. Of je de drone nu uitrust met het kanon of de graaier, hij blijft gemakkelijk te bedienen via jouw smartphone of een controller.  Alleen of in een team, je bent klaar voor een luchtgevecht. Met het kanon waar zes balletjes in passen kan je op andere drones schieten of probeer skills te ontwikkelen door objecten te raken. Met de graaier kan je objecten tot 4 gram oppakken, ermee rondvliegen en neerzetten waar jij wilt. 

Door de professionele flight controller en de high-performance sensoren is de Parrot Mambo makkelijk om te besturen. Zo makkelijk dat zelfs als je stopt met het gebruiken van de controller de drone stabiel blijft hangen. Draai om, ga achteruit, de drone reageert super snel. Met de gratis app die te downloaden is in de Apple App Store en de Google Play Store kan je jouw drone gemakkelijk besturen. 

De drone is inclusief:
  • Kanon
  • Graaier
  • USB kabel
  • 50 kanonballen
  • Gebruikshandleiding

Specificaties

Productnummer 181050
Breedte 18 cm
Lengte 18 cm
Garantie 2 jaar
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Parrot Mambo Mini Drone EU1 - Zwart/Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews