Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over NYNE

NYNE NYNE's belangrijkste missie is om audio accessoires te ontwerpen voor iedere levensstijl. Of je nou een atleet, een danser, een ondernemer, een moeder of een tiener bent, NYNE heeft voor iedereen de perfecte bluetooth speaker om het leven een beetje aangenamer te maken. Het ontwerp van de speakers is namelijk geïnspireerd op jouw levensstijl. Voor mensen die vaak onderweg zijn, is er bijvoorbeeld d...lees meere TT speaker, want dankzij het compacte ontwerp kun je hem overal mee naartoe nemen. En voor de echte sporters heeft NYNE de Cruiser, die wel tegen een stootje kan en standaard wordt geleverd met handige clips om hem op een fietsstuur te zetten. De speakers zijn niet alleen geschikt voor een bepaalde lifestyle, maar ze zijn natuurlijk ook erg handig voor thuis. Voor iedereen die lekker thuis van een rustig of vrolijk muziekje wilt genieten zijn de bluetooth speakers van NYNE de beste keuze. Ze zijn ontworpen met de grootste zorg voor kwaliteit en technologie. Zo zijn ze helemaal up-to-date met onder andere de nieuwste bluetooth systemen en een verlengde speeltijd zonder hem op te hoeven laden. Tot slot zijn de speakers van NYNE in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Zo is er altijd wel een speaker die aan je eisen zal voldoen. Kortom: de high-quality bluetooth speakers van NYNE zijn er voor iedereen en geven je de mogelijkheid om echt te genieten van de muziek.  inklappen

NYNE Edge Bluetooth Speaker - Zwart

119.00 104.95

Wat is het precies?

De Edge van NYNE is een bluetooth speaker, die gebruikt kan worden door de echte actieve sporters om muziek met hoge kwaliteit mee af te spelen. Dankzij het slimme en compacte design is het een stevige speaker, die wel tegen een stootje kan. Met de stuurclip kun je hem op ieder stuur vastklikken, zodat je handsfree naar muziek kan luisteren tijdens het sporten. Ben jij meer een avondmens? Geen probleem, want deze speaker kun je ook in het donker prima gebruiken dankzij de ingebouwde LED lampen. 

De oplaadbare batterij kan tot wel twaalf uur lang mee gaan zonder opgeladen te hoeven worden en de speaker heeft een bereik van tien meter dankzij het bluetooth 4.0 systeem. Daarnaast heeft de Edge ook nog een ingebouwde microfoon om handsfree te kunnen bellen als je telefoon verbonden is en de speaker kan je telefoon opladen als de batterij bijna leeg is. De Edge heeft een strak zwart design en is een aanwinst voor iedere sporter die wel van een beetje muziek houdt. 

Specificaties

Productnummer 160339
Hoogte 4,6 cm
Breedte 19,5 cm
Lengte 21 cm
Inclusief Stuurclip
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de NYNE Edge Bluetooth Speaker - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews