Verberg

Meer afbeeldingen

Bekijk aantrekkelijke bundels

Aantrekkelijke bundelaanbiedingen

Nikkei Extreme X6 Actioncam + Nikkei Extreme X Oplader en Extra Batterij

139,90
132,-
bundelvoordeel 6%
In winkelwagen

Alles over Nikkei

Nikkei Voor speakers, actioncams en radio's ben je bij Nikkei aan het juiste adres! Nikkei levert hoogwaardige consumentenelektronica tegen een aantrekkelijke prijs. Van instapmodellen tot meer professionele exemplaren; het assortiment is breed opgezet en biedt voor ieder wat wils.

Nikkei Extreme X6 Actioncam met Wi-Fi - Zwart

119.95 119.00

Wat is het precies?

De Extreme X6 is een 4K-actioncam met Wi-Fi waarmee je de tofste foto's en video's in actie maakt! Of je nu sportief op de ski's staat of dat mooie, witte vakantiestrand op beeld wilt vastleggen, de Extreme X6 zorgt altijd voor scherpe beelden. De 4K-beelden worden opgenomen met maximaal 30fps. Wanneer je een hogere beeldvernieuwingsfrequentie wilt, kun je een lagere resolutie instellen. 

Bovendien beschikt de actioncam over een waterdichte behuizing, waardoor je ook tot 60 meter onder water kunt filmen. Hoe tof is dat! Daarnaast is de Extreme X6 voorzien van een groot display op de achterzijde, waardoor je direct kunt zien wat je filmt en dit ook kunt terugkijken. Kijk je de beelden liever op je laptop of op de tv? Dit is eenvoudig te regelen dankzij de HDMI- en USB-aansluitingen.

 

Specificaties

Productnummer 169975
Diepte 2,9 cm
Hoogte 4,1 cm
Breedte 5,9 cm
Gewicht 62 gram
Inclusief Waterdichte behuizing, fietsbevestiging, helmbevestiging, bevestigingsmateriaal en AC adapter
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Nikkei Extreme X6 Actioncam met Wi-Fi - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews