Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Motorola

Motorola MotorolaMotorola is opgericht in 1928 door Paul Galvin. Het isbegonnen onder de naam Galvin Manufacturing Corporation. In 1947 veranderdedeze naam naar Motorola. Maar het handelsmerk is al sinds 1930 in gebruik. Hethoofdkantoor bevindt zich in een buitenwijk van Chicago.Motorola is begonnen in autoradio’s. Veel producten diedaarna kwamen hadden ook met radiocommunicatie te maken. Een voorbeeld daarvanis de ...lees meerwalkie-talkie.Tot 2005 was Motorola hoofdleverancier van voormicroprocessors die gebruikt werden in Apple en Powermac computers. Motorola hefteen breed assortiment met onder andere telefoons, modems en satellietsystemen. inklappen

Motorola VerveOnes Sport Oordopjes

199.00 179.00

Wat is het precies?

De VerveOnes van Motorola is een draadloze, in-ear koptelefoon. Je koppelt 'm eenvoudig door middel van bluetooth aan je smartphone, tablet of laptop. De oordopjes zijn spatwaterdicht en zweetbestendig, waardoor ze ideaal zijn tijdens het sporten. Je kunt ze niet onder water dompelen, maar ze zijn bestand tegen een regenbui. 

Je kunt de oordopjes opladen via een micro USB-aansluiting, waarna je met een volle batterij drie uur naar je favoriete muziek kunt luisteren! Heb je haast en is de accu leeg? Stop ze in de powerbank en na een kwartier opladen hebben de oortjes een speelduur van één uur.

Verder hoef je niet bang te zijn dat je de oordopjes kwijtraakt: door middel van een app op je smartphone zie je waar je ze voor het laatst gelaten hebt. Handig! 

Specificaties

Productnummer 169962
Inclusief Draagbare oplader, micro USB-kabel en extra maten oordopjes (S, M, L)
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Motorola VerveOnes Sport Oordopjes. Schrijf een review, of bekijk alle reviews