Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Motorola

Motorola MotorolaMotorola is opgericht in 1928 door Paul Galvin. Het isbegonnen onder de naam Galvin Manufacturing Corporation. In 1947 veranderdedeze naam naar Motorola. Maar het handelsmerk is al sinds 1930 in gebruik. Hethoofdkantoor bevindt zich in een buitenwijk van Chicago.Motorola is begonnen in autoradio’s. Veel producten diedaarna kwamen hadden ook met radiocommunicatie te maken. Een voorbeeld daarvanis de ...lees meerwalkie-talkie.Tot 2005 was Motorola hoofdleverancier van voormicroprocessors die gebruikt werden in Apple en Powermac computers. Motorola hefteen breed assortiment met onder andere telefoons, modems en satellietsystemen. inklappen

Motorola VerveLoop+ Sport Oordopjes

89.00

Wat is het precies?

De Verveloop+ van Motorola is een draadloze, in-ear koptelefoon. Je koppelt 'm eenvoudig door middel van bluetooth aan je smartphone, tablet of laptop. De oordopjes zijn waterdicht en zweetbestendig, waardoor ze ideaal zijn tijdens het sporten. Daarnaast kun je de oordopjes ook gebruiken om - bijvoorbeeld in de auto - handsfree te bellen.

Je kunt de koptelefoon opladen via een micro USB-aansluiting, waarna je met een volle batterij negen uur naar je favoriete muziek kunt luisteren!

Specificaties

Productnummer 169961
Inclusief Micro USB-kabel, 4 maten oordopjes, 3 maten oorclips en opbergetui
Kleur Oranje

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Motorola VerveLoop+ Sport Oordopjes. Schrijf een review, of bekijk alle reviews