Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Mimi Goods

Mimi Goods Puzzel Luxe Houten Wereldkaart - 100 x 60 cm

69.95 64.95

Wat is het precies?

Deze houten wereldkaart puzzel van MiMi Goods is een bijzonder cadeau voor elke reisfanaat. Je kunt de wereldkaart namelijk, nadat je alle landen bij elkaar hebt gepuzzeld, een mooi plekje aan de muur geven. De puzzel wordt geleverd inclusief 25 gekleurde pins waarmee je foto’s, postkaarten, tickets en andere aandenken kunt op de kaart kunt prikken. Hiermee creëer je een persoonlijk aandenken aan al je reizen.

De puzzel is opgedeeld in 264 stukjes en is, omdat de puzzel gemaakt is van HDF materiaal, zeer geschikt om zelf een kleur te geven. Voor het kleuren van de wereldkaart met een spuitbus zijn aparte instructies toegevoegd in de verpakking.

De bijbehorende kartonnen frames maken het eenvoudig om elk continent compleet te maken. Zodra alle continenten klaar zijn, kan worden begonnen met de montage aan de muur. Kies een muur waarop de puzzel geplaatst wordt en door het plakken van de verwijderbare sticker ‘Here I will paste my World Map’ kunnen de verschillende continenten correct worden geplaatst. Door gebruik te maken van de meegeleverde transfer stickervellen kan het continent worden omgedraaid zodat de lijm kan worden aangebracht (elk stickervel is twee keer te gebruiken). Na het aanbrengen van een continent aan de muur, kunnen de kartonnen frames worden verwijderd en wordt het resultaat zichtbaar met een prachtig 3D effect.

Inclusief alle onderdelen om de puzzel aan de muur te bevestigen.

Specificaties

Productnummer 186217
Breedte 60 cm
Lengte 100 cm
Kleur Bruin
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Mimi Goods Puzzel Luxe Houten Wereldkaart - 100 x 60 cm. Schrijf een review, of bekijk alle reviews