Verberg
Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Philips Hue

Philips Hue

Philips Hue staat voor de nieuwste innovatie op het gebied van verlichting. Het is een persoonlijk draadloos verlichtingssysteem dat helder en energiezuinig LED-licht combineert met intuïtieve technologie. De lampen, de bridge en de app veranderen de manier waarop jij je licht bedient en ervaart.

Mogelijkheden

Met Philips Hue zet je LED lampen of LED strips op eenvoudige wijze aan en uit of dim je deze op de plekken en momenten in en rondom het huis wanneer jij dat wil. Natuurlijk allemaal vanaf je smartphone of tablet. Met behulp van de bediening op je smartphone bepaal je niet alleen vanuit huis het licht en de sfeer, maar ook op afstand. Verander je dagelijkse routines in momenten om van te genieten. Philips Hue helpt je om wakker te worden, te lezen, je te concentreren, je ontspannen of om je juist energiek te voelen. Maar Philips Hue helpt je ook om je alledaagse verlichting te veranderen in een buitengewone ervaring. Zo kun je eindeloos spelen met kleuren licht of je slimme lampen synchroniseren met muziek en films. 

3 typen Philips Hue lampen

Philips Hue biedt drie typen slimme lampen aan die in verschillende vormen, afmetingen en modellen worden geleverd. Ze werken allemaal samen om je woning slimmer, comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Hoe werkt het precies?

Philips Hue is gebaseerd op de ZigBee LightLink, een veilige en betrouwbare technologie. De bridge is het hart van jouw Philips Hue systeem. De bridge verbindt jouw smartphone of tablet met de Philips Hue lampen. Je kunt tot wel 50 lampen aansluiten op 1 bridge. De bridge is via Wifi verbonden met het internet. Zo kun je de verlichting bedienen als je van huis bent, maar ook van andere slimme functies gebruik maken. De bridge is in alle starterkits inbegrepen, maar ook los verkrijgbaar om eenvoudig zelf je eigen Philips Hue-systeem te bouwen. 

Aan de slag

Om aan de slag te kunnen met Philips Hue heb je alleen een starter kit nodig met daarin lampen en een bridge. Daarna kun je eenvoudig stap voor stap uitbreiden.

  • 86.10
  • 299.00 266.19
  • 179.95 178.95