Verberg
Filter hier

Verfijn je keuze

Welk bedrag wil je uitgeven?

Tussen:

Barbecook

Barbecook

Barbecook ontwikkelt sinds 1985 barbecues voor de consumentenmarkt. Het moederbedrijf van Barbecook, SAEY, begon daarmee omdat men de barbecues die toendertijd aangeboden werden te primitief vond. Het streven van Barbecook was dan ook om barbecueën veiliger en efficiënter te maken door het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke barbecues. Barbecook patenteerde toendertijd ook het nu nog in gebruik zijnde quick-start aanmaaksysteem. De missie van Barbecook is simpel: Het bedrijf wil alle bbq-liefhebbers een zorgeloze barbecue bezorgen. Dit doet het bedrijf door van begin tot eind het gebruikersgemak voorop te zetten. Dit zie je terug doordat Barbecook barbecues eenvoudig te monteren zijn. Ook het gebruik van elke Barbecook bbq valt op door de eenvoud waarmee dit plaatsvindt. Tenslotte is het reinigen en onderhouden van een Barbecook barbecue erg eenvoudig. Je vindt in het assortiment van Barbecook gasbarbecues en houtskool barbecues

Barbecook houtskool barbecue

Barbecook heeft een groot aantal klassieke houtskool barbecues in haar assortiment. Deze barbecues zijn allemaal uitgerust met het quick start aanmaaksysteem, waarmee je snel je barbecue gebruiksklaar maakt. Ook hebben veel Barbecook houtskool barbecues een reservoir in de voet, voor water. Zo valt de barbecue minder snel om. Mocht de barbecue toch omvallen dan blust het water de hete kolen bijna gelijk. Erg veilig dus als je met kinderen wilt barbecueën.

Barbecook gasbarbecue

?Met een Barbecook gasbarbecue ben je in no-time aan het barbecueën. Voor de grotere barbecuefeesten zijn er diverse buitenkeukens, waarop u voor grote groepen mensen eten kunt bereiden. Door de gastoevoer regeleling kunt u heel eenvoudig de temperatuur aanpassen en zo het eten perfect bereiden. De Barbecook plancha's zijn ideaal voor kleinere gezelschappen. Door het gladde oppervlak en de innovatieve stop-afvoer zijn deze gasbarbecues ook zo schoongemaakt en weer opgeborgen. Klaar voor de volgende geslaagde barbecue!

Op de pagina`s hieronder vindt u alle leverbare barbecues van Barbecook.