Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Menu

Menu Originaliteit, authenticiteit en Scandinavisch design! Dat is menu, een prachtig Deens designmerk. Het merk kenmerkt zich door Nordic design en de samenwerking met gerenommeerde Scandinavische en internationale ontwerpers. Menu heeft een nieuwe design benadering gekozen: 'make design matter'. Het nieuwe designthema gaat over het creëren van esthetische ontwerpen di...lees meere gevoelens oproepen en tegelijk het dagelijks leven van mensen verbeteren. Bij Menu geloven ze in ontwerpen die er toe doen. Ontwerpen die gepassioneerd, origineel en bovendien verantwoord zijn. Het nieuwe designthema van Menu past bij de nieuwe strategie van het merk. Een strategie die past bij de toekomst en die past in een meer bewuste wereld. inklappen

Menu Selection Decanteerder & Vacuümstop

44.95

Wat is het precies?

Een onmisbare set voor de echte wijnliefhebber! De set bestaat uit een decanteerder en een handige vacuümstop. 

De decanteerder is niet alleen een fijne wijnschenker, maar deze filtert, splijt en vermengt de wijn met zuurstof tijdens het inschenken. Hierdoor is een decanteerkaraf niet meer nodig! Door het decanteren van wijn komt deze in aanraking met zuurstof, waardoor de smaak van de wijn zachter wordt. Door het decanteren komen de juiste aroma's naar voren. De smaaksensatie is geweldig, ook al drinkt u een alledaagse wijn.

Helaas wordt te veel geweldige wijn weggegooid, omdat een hele fles vaak teveel is en de wijn zuur wordt voordat hij helemaal opgedronken wordt. Met de vacuümstopper van Menu haalt u met een paar pompbewegingen alle lucht uit de fles en sluit u de fles luchtdicht af, waardoor de wijn tot 6 dagen goed blijft. Nu kunt u meerdere dagen genieten van uw favoriete wijn, door bijvoorbeeld iedere avond een glaasje te drinken! Het fijne van de Selection vacuümpomp is dat deze zeer klein van formaat is. Bovendien is deze prachtig vormgegeven! 

Specificaties

Productnummer 23391
Designer Jakob Wagner
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Serie Selection
Vaatwasserbestendig Nee

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Menu Selection Decanteerder & Vacuümstop. Schrijf een review, of bekijk alle reviews