Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Medisana

Medisana Medisana is inmiddels al 30 jaar één van de toonaangevende gezondheisspecialisten in Nederland. De Medisana producten staan bekend als vooruitstrevende thuistherapie- en gezondheidsproducten voor elk gezinslid. Om de veeleisende doelen te bereiken, vertrouwen ze op een professioneel team dat zich kenmerkt door veel ervaring, internationaliteit, creativiteit en motivatie. Wij bieden je op...lees meer deze pagina de beste en meest populaire Medisana producten die we speciaal voor je geselecteerd hebben. Deze handige producten komen in elk huishouden van pas! inklappen

Medisana Bob Buikspiertrainer

49.95 35.99

Wat is het precies?

Het trainen van je buikspieren wordt wel heel eenvoudig met de BOB buikspiertrainer van Medisana. De stimulatieriem traint je buikspieren automatisch met behulp van ingebouwde elektroden. De band is zo plat dat hij gemakkelijk onder je kleding past. Zo kun je je buikspieren onopvallend trainen!

De BOB wordt inclusief twee AAA batterijen geleverd. Je kunt kiezen uit tien voorgeinstalleerde programma's en ook de intensiteit aangeven. Na afloop van het gekozen programma schakelt de buikspiertrainer automatisch uit. 

De lengte van de riem is maximaal 110 centimeter. Doordat je de band om je buik draagt, betekent dit dat de omtrek van je buik kleiner dan 110 centimeter moet zijn. 
 

Specificaties

Productnummer 150764
Lengte 110 cm
Inclusief 2 AAA batterijen
Kleur Grijs

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Medisana Bob Buikspiertrainer. Schrijf een review, of bekijk alle reviews