Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Luckies

Luckies Slim, innovatief en commercieel, zo kunnen we de producten van Luckies het beste omschrijven. Het merk creëert de meest ongebruikelijke en unieke producten voor zowel mannen als vrouwen. Het merk produceert dan ook prachtige cadeaus voor werkelijk iedere gelegenheid. Met Luckies haalt u altijd iets origineels in huis, voor iedere gelegenheid en iedere persoonlijkheid! 

Luckies Smartphone Projector

22.50 19.95

Wat is het precies?

Zet jouw smartphone in deze retro projector en de speciale lens vergroot het beeld x 10 op de muur! Zo verander je jouw kamer in een handomdraai in een eigen thuisbioscoop. 

Dus zak lekker onderuit op de bank, relax en maak een lekkere bak popcorn... Want vanaf nu kijk je geen YouTube filmpjes, series, films of uitzending gemist meer op een mini-scherm. Want ook al worden de schermen van smartphones steeds groter, zo groot als deze smartphone projector het beeld maakt worden ze nooit!

Hoe werkt de smartphone projector? ?In het uitklapbare vakje van de projector plaats je jouw smartphone. De siliconen pad in dit vakje zorgt ervoor dat jouw smartphone stabiel blijft staan. De lens kan handmatig worden aangepast zodat deze op de goede manier vergroot. De doos is tevens zo ontworpen dat niet alleen het beeld vergoot wordt, ook het geluid wordt door de akoestiek van de doos versterkt. 

De projector is gemaakt van karton en glas en is gemakkelijk in elkaar te vouwen. |deaal voor in een koffer of backpack tijdens het reizen.

Specificaties

Productnummer 111806
Diepte 17,5 cm
Hoogte 10,4 cm
Breedte 16,5 cm
Geschikt voor Smartphones
Materiaal Karton

Wat vind je ervan?

4/12 2016
Ria / tilburg
mijn kleindochter was er erg blij mee, maar de tekst staat in spiegelbeeld. Weet iemand hoe ze dit op kan lossen?
25/10 2016
Lyke / Midland
Ik heb geen tv op mijn kamer maar dat is helemaal niet nodig! Ik kan gewoon mijn mobiel op de muur richten en zo vanuit bed filmpjes of series kijken.
10/12 2015
Ron Huisteek / Utrecht
Ik vind het apparaat SCHITTEREND. Je kunt namelijk het beeld van je smartphone flink vergroten op de muur! Alsof je een thuisbioscoop hebt. Prachtig, ik ben blij.
19/11 2014
sem / Amsterdam
Ik vind het een goed apparaat. Het is heel gezellig als je een avondje met je vrienden wil. Het is alleen jammer dat het beeld niet altijd even scherp is. Voor de rest een perfect apparaat
Schrijf een review, of bekijk alle 4 reviews