Als je een mooie reis hebt gemaakt dan leg je die herinneringen graag vast. De kras wereldkaart is een hele leuke manier om te (laten) zien waar je bent geweest. Met een scratch map kras je op een wereldkaart weg waar je al bent geweest. De opengekraste gebieden krijgen hierdoor een andere kleur en zo zie je in een oogopslag in welke landen of gebieden je al bent geweest. De kras wereldkaart is een leuk wanddecoratie item die je kunt inlijsten en na elke nieuwe vakantiebestemming kunt bijwerken. Een scratch map is ook leuk om de reizen die je samen met je partner hebt gemaakt te visualiseren en zo regelmatig herinnerd to worden aan die tijd samen. Naast de wereldkaart editie zijn er ook andere kraskaarten, onder andere van Europa. We hebben ook een aantal andere bijzondere wereldkaart verzameld waar je niet op kunt krassen, maar wel op een bijzondere manier je reis kunt vastleggen.

Meer over de Kras Wereldkaart

De Scratch Map is dé manier om je bezochte landen in kaart te brengen. Op de Kras wereldkaart kras je simpel met je nagel de landen in een andere kleur. Van de kaart zijn verschillende versies. Zo is er ook bijvoorbeeld een reis editie die je onderweg kan krassen. Geen groot budget? Geen probleem. Voor 15 euro heb je er al een aan je muur hangen. Als je een echte fervente reiziger bent dan is de Scratch map “Capital” editie wat voor jou. Met deze versie kras je niet alleen je bezochte landen weg, maar ook de bezochte hoofdsteden van landen! Hoe vet is dat! Ook spijker je hierdoor je aardrijkskunde kennis mooi bij.

De kras wereldkaart, het ultieme cadeau voor de wereldreiziger!

Zoek je nog een leuk cadeau? Voor de reisliefhebbers is de kras wereldkaart het perfecte cadeau. Lijst hem in en hij staat prachtig in bijvoorbeeld de hal. Zo kan alle visite zien waarheen is gereisd en de ontvanger heeft zelf een mooi aandenken aan al die reizen en de herinnering dat hij / zij die van jou heeft gekregen.