Stel: je bent op wereldreis geweest en wilt graag aan je vrienden/vriendinnen laten zien waar je geweest bent. Met een scratch map kan je dit in een oogopslag dit zien. Doordat je krast op de kraskaart krijgen bepaalde landen een andere kleur, waardoor je goed kan aangeven dat je dit land bezocht hebt. Met de capitals editie kan je zelfs steden krassen op de scratch map. Je krast gewoon weg waar je geweest bent, hoe vet is dat!

 

Meer over Kraskaart Wereldkaarten

De Scratch Map is de manier om je bezochte landen in kaart te brengen. Op de Kras wereldkaart kras je simpel met je nagel de landen in een andere kleur. Van de kaart zijn verschillende versies. Zo is er ook bijvoorbeeld een reis editie die je onderweg kan krassen. Geen groot budget? Geen probleem. Voor 15 euro heb je er al een aan je muur hangen. Als je een echte fervente reiziger bent dan is de “Capital” versie wel wat voor jou. Met deze versie kras je niet alleen je bezochte landen weg, maar ook de bezochte hoofdsteden van landen! Hoe vet is dat! Ook spijker je hierdoor je aardrijkskunde kennis mooi bij.

De kras wereldkaart, ultieme cadeau voor de wereldreiziger!

Ben je een grote reis aan het plannen of kom je net terug van een lange welverdiende vakantie? Met een kras wereldkaart kan je een mooi overzicht maken van de door jouw bezochte landen. Door middel van de kaart zal je steeds meer worden gepushed om weer op reis te gaan. Dit is uiteraard op eigen risico, het kan namelijk nogal verslavend werken!