Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over GPO

GPO Ben jij fan van vintage en retro items, maar ben je nog niet bekend met GPO? Zonde! Van dit Britse merk zal je hart namelijk sneller gaan kloppen... Vroeger was alles beter, zegt men vaak. Soms is dat onzin, maar GPO bewijst dat er heel wat items uit de jaren '60, '70 of '80 helemaal klaar zijn voor een grande comeback. Van platenspelers tot radio's en van vinyl accessoires tot draaitel...lees meerefoons. GPO heeft het! Al deze items werken volgens de technologische ontwikkelingen van nu en hebben vaak ook een kleur die prima in de hedendaagse interieurs past. Go retro! inklappen

GPO Rydell DAB Radio - Crème

74.95

Wat is het precies?

Waan jezelf in de jaren '50 met deze crème Rydell DAB radio van GPO. Deze retro radio is de digitale versie van de populaire radio uit die jaren. De Rydell heeft een klein digitaal display aan de bovenkant. Ook heb je de mogelijkheid om 20 voorkeurszenders in te stellen, zo komt jouw favoriete zender met een druk op de knop uit de speakers. 

Naast de DAB en FM radio heeft het item ook een wekker. Hierdoor wordt je wakker door de vrolijke deuntjes van de radio of door de traditionele buzzer. De Rydell radio werkt op netstroom, maar ook op simpele batterijen. Hierdoor neem je het item gemakkelijk mee. De radio is 7 centimeter lang, 31 centimeter breed en 27 centimeter hoog. 

Specificaties

Productnummer 179998
Hoogte 27 cm
Breedte 7 cm
Lengte 31 cm
Exclusief Batterij
Inclusief netsnoer
Kleur Beige
Materiaal Kunststof
Vermogen 5 Watt
Voeding Netstroom
Weergave digitaal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de GPO Rydell DAB Radio - Crème. Schrijf een review, of bekijk alle reviews