Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Foscam

Foscam Wil je het huis extra beveiligen? Dan zit je bij Foscam goed. Foscam heeft een groot assortiment met verschillende bewakingscamera's. Binnen, buiten overal kun je extra ogen ophangen met behulp van Foscam.

Foscam IP-camera Indoor - C1

74.95 69.00

Wat is het precies?

De Foscam C1 is een beveiligingscamera die gebruik maakt van het computernetwerk in huis. Dankzij de plug-and-play functie is hij eenvoudig te installeren en film je binnen enkele stappen een kamer, hal of andere ruimte in huis. De IP-camera verstuurt de opgenomen beelden in hoge kwaliteit via wifi of een netwerkkabel naar je computer. Dankzij een speciale applicatie kun je de beelden ook op je smartphone of tablet ontvangen. Op deze manier kun je je eigendommen in de gaten houden, waar je ook bent!

De camera beschikt over een zoomfunctie en infraroodverlichting, zodat je zowel overdag als 's nachts kunt zien wat er gebeurt (nachtzicht tot 8 meter). Hij is compact weergegeven en uitgevoerd in het zwart, zodat hij in de meeste interieurs niet teveel in het oog springt. 

Je kunt de beveiligingscamera ook inzetten als een babycam, zodat je de babykamer ook op afstand goed in de gaten kunt houden. 

Specificaties

Productnummer 142648
Hoogte 12 cm
Breedte 7 cm
Lengte 7 cm
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Foscam IP-camera Indoor - C1. Schrijf een review, of bekijk alle reviews