Wordt iemand 17 jaar? Scoor de leukste versiering voor het verjaardagsfeest van de 17 jarige. Daarmee maak je het feest compleet.

Resultaat 1–60 van de 676 resultaten wordt getoond

17 jaar jubileum

Alhoewel een jubileum van 17 jaar geen standaard mijlpaal, is het toch een hele lang tijd! Want denk maar eens terug in welk jaar we toen zaten. Er is veel gebeurd in 17 jaar tijd, de wereld zag er heel anders uit. Ook een 17 jarig jubileum is dus echt een prestatie waarvoor gefeliciteerd mag worden! Maak er een feestje van met de versiering met daarop ’17 jaar’, om er echt iets persoonlijks van te maken.

17 jaar getrouwd

Als je 17 jaar getrouwd bent dan heb je samen al een hoop meegemaakt. Mooie vakanties, leuke en moeilijke tijden, misschien wel kinderen. 17 jaar getrouwd zijn betekent 17 jaar voor elkaar zorgen en dat mag gevierd worden. Met deze feestversiering met daarop de tekst ’17 jaar’ maak je er een bijzonder feestje van. Want 17 jaar getrouwd zijn, dat doe je over het algemeen maar 1 keer in je leven.

17 jaar samen

Ook als je 17 jaar samen bent, getrouwd of ongetrouwd, als partner of als vriendschap, dan is dat een bijzonder lange periode. Het staat gelijk aan je complete jeugd, inclusief de jonge jaren die je niet eens meer kunt herinneren. Als je zo lang samen bent dan mag je elkaar daar van harte mee feliciteren.