Verberg

Klantenservice

Ruilrecht

Ruilen en retourneren

Je hebt recht op 30 dagen ruilrechtgarantie
Alle goederen kunnen binnen 30 dagen worden teruggestuurd, - indien redelijkerwijs mogelijk - ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. 
 

Hoe retourneer ik mijn bestelling?
Het is mogelijk om je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst kosteloos* te retourneren naar ons kantoor in Nederland. Voor de gratis retourzendingen naar Nederland heb je een ERS-verzendlabel nodig. Deze dien je telefonisch of per mail aan te vragen bij onze klantendienst. Naast het ERS label moet je ook het retourformulier downloaden, invullen en toevoegen aan je pakket.

Het retourformulier is hier te vinden: Retourformulier 

Volg onderstaande stappen om het juiste retourticket mét ERS-verzendlabel te ontvangen.

Let op: Wanneer je een artikel hebt besteld op Gadgethouse.be, wordt er standaard een retourticket geschikt voor retouren binnen Nederland meegezonden. Dit ticket wordt niet geaccepteerd bij het postkantoor in België. Volg ook in dit geval onderstaande stappen om je bestelling vanuit België kosteloos* te kunnen retourneren naar Nederland. Indien je wel gebruik wilt maken van het retourticket geschikt voor retouren binnen Nederland, dan dien je jouw pakket af te geven bij een PostNL postkantoor of postpunt in Nederland. 

 1. Houd je ordernummer bij de hand. 
 2. Neem contact op met de klantendienst
 3. De klantendienst stuurt het juiste retourticket mét ERS-verzendlabel per mail. 
 4. Print het retourticket mét ERS-verzendlabel uit en plak het op de originele verpakking van je bestelling, over het originele etiket heen.
 5. Haal de barcode voor retour van de pakbon (de sticker rechtsonder) en plak deze ook op het pakket. 
 6. Geef het te retourneren pakket binnen 30 dagen af bij het postkantoor in België. 

* De verzendkosten voor retouren zijn alleen kosteloos wanneer bovenstaande stappen juist zijn doorlopen door de klant. Indien dit niet het geval is, is het postkantoor genoodzaakt om kosten in rekening te brengen welke wij niet vergoeden. Let er op dat het retour niet verwerkt kan worden zonder barcode voor retour. 

Wil je een vervangend artikel en/of ruilen?
Als je een nieuwe levering ter vervanging wilt, bijvoorbeeld een artikel in een andere kleur, dan kun je op dezelfde manier als bij de eerdere bestelling dit nieuwe artikel via onze webwinkel bestellen. Het product dat je hebt ontvangen kun je naar ons terug sturen.

Tweede optie is om het product naar ons terug te sturen en op de retourbon aangeven voor welk artikel je het wenst om te ruilen. Op het moment dat wij het product met retourbon in ontvangst nemen zullen wij het nieuwe product opsturen. 

Nationale geschenkbonnen kunnen binnen 30 dagen ook omgeruild worden voor een NG keuze voucher of een andere voucher naar keuze van dezelfde waarde.

Hoe kan ik mijn geld terug krijgen?
Het bedrag zal worden terugbetaald binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending. 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?
Voor het retour sturen ontvang je een retour label en daarmee verzend je het product kosteloos. Retourzendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling - indien redelijkerwijs mogelijk - ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. 

Mag ik mijn bestelling te allen tijde retour sturen?
Je hebt het recht om je bestelling binnen 30 dagen te retourneren. Het recht op restitutie vervalt na 30 dagen, waarna de garantieperiode in werking treedt. Houdnbij het retourzenden met onderstaande rekening:

 • Retourzendingen gelden niet voor gepersonaliseerde artikelen;
 • Retourzendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling - indien redelijkerwijs mogelijk - ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd. 
Hoe snel wordt mijn retour verwerkt? 
Wanneer je een artikel retourneert ontvang je een bevestiging wanneer deze is ontvangen en in behandeling wordt genomen. Binnen twee weken wordt het geld teruggestort of ontvang je een nieuw product. Om de retourzending zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat de aangegeven procedure wordt opgevolgd. 
Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?
Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantendienst. Wij zullen je dan adviseren wat te doen en je helpen om het probleem op te lossen!   
Heb je verder nog vragen over de mogelijkheden tot retourneren van jouw bestelling? Onze klantendienst beantwoordt alle vragen.
30 dagen tevredenheidsgarantie

Bent u toch niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem. Bij Gadgethouse.be kunt u een onbeschadigd artikel binnen 30 werkdagen ruilen of terugsturen

Garantieperiode
Gadgethouse.be garandeert dat elk door haar geleverde artikelen voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als dat niet zo blijkt te zijn neem dan gerust contact op. Wij zullen de garantie afhandeling met de fabrikant volledig verzorgen. Voor de geleverde producten geldt een garantie zoals de leveranciers deze bieden. Deze gelden naast de wettelijke regelgeving omtrent garantie en conformiteit.
Er kan geen sprake zijn van garantie indien:
 • De slijtage als normaal kan worden beschouwd.
 • Er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder reparaties uitgevoerd door andere, dan de door de fabrikant aangewezen, service- of reparatiediensten.
 • Er gebreken zijn ontstaan die het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend gebruik of onoordeelkundig gebruik.
 • Er beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
Heeft u klachten over een product neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij nemen contact op met de fabrikant en zorgen vervolgens voor de correcte afhandeling van de garantie.
Algemene voorwaarden
Wanneer u een bestelling plaatst bij Gadgethouse.be stemt u in met de (gebruikelijke) algemene voorwaarden. Ook hier staat het retourproces nader beschreven.
Hoe dien ik een klacht in?

Het kan zijn dat u een klacht heeft over een geleverd product of over onze dienstverlening. Dat vinden wij heel vervelend en willen wij graag oplossen! Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij willen dat u tevreden over ons bent en met enthousiasme kunt spreken over het assortiment, onze communicatie, de verzending en onze service! Daarom doen wij er alles aan om de klacht naar tevredenheid af te handelen. Wij zien uw klacht als een uitdaging en aanleiding om onze communicatie, service en kwaliteit te verbeteren.

Hoe behandelen wij een klacht?

 • Wij zorgen voor een snelle afwikkeling van de klacht (binnen 7 dagen ontvangt u een reactie)
 • Wij onderzoeken de oorzaak van de klacht
 • Wij nemen contact met u op om samen tot een oplossing te komen
 • Wij geven opvolging aan de gemaakte afspraken
 • Wij gebruiken de ervaring om de klacht in de toekomst te voorkomen 
   

Hoe kunt u een klacht indienen? 

SB Commerce / Sanoma
T.a.v. teamleider klantenservice Gadgethouse.be
Postbus 40079 
2130 KW Hoofddorp

klantendienst@sbcommerce.be