Verberg

Klantenservice

Privacy en veiligheid

Bescherming persoonsgegevens
Al uw gegevens worden vertrouwelijk en beveiligd opgeslagen op onze beveiligde server. Gadgethouse.be houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).
Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) ziet er persoonlijk op toe dat persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en uw privacy ook in de toekomst gewaarborgd blijft.
Recht op inzage
Als betrokkene heeft u het recht om inzage te verzoeken in uw gegevens en het gebruik daarvan door Gadgethouse.be. Als betrokkene kunt u bij de organisatie vragen of uw persoonsgegevens worden gebruikt. Als dat het geval blijkt te zijn, geeft de organisatie u binnen vier weken een overzicht.
Recht op correctie
Op basis van de inzage in uw gegevens kan u de organisatie verzoeken de gegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Dat kan als de gegevens die gebruikt worden door de organisatie feitelijk onjuist, onvolledig of niet ter zake dienend zijn voor het doel of de doeleinden van de verwerking.
Beveiligde verbinding DocData
Via Gadgethouse.be betaalt u altijd via onze betalingspartner DocData.
Veilig betalen met DocData:
  • DocData is een onafhankelijke derde partij tussen u en SB Commerce BV.
  • Veilige betalingsverbinding.
  • Zelf online betalingen regelen.
  • Duidelijke vertrouwde betalingsschermen vanuit uw eigen bank.
DocData waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding. DocData is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in Europa.
SSL-verbinding 
Uw transacties vinden plaats via een veilige SSL verbinding. Deze verbinding (bekend door het gele slotje rechts onder in uw beeldscherm) garandeert een veilige transactie met u en uw bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillenden uw gegevens kunnen gebruiken. Uw bank zal tijdens de betaling via Gadgethouse.be zelf verbinding maken via een SSL verbinding waardoor het pictogram (het gele slot) bij u komt te vervallen. Dezelfde SSL veiligheid is daarintegen wel aanwezig. Gadgethouse.be garandeert een veilige en betrouwbare transactie met u en uw bank.
Ook vanuit het buitenland vinden uw betalingen plaats op een veilige SSL verbinding.
Al uw gegevens, inclusief uw creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Uw creditcardnummer wordt bovendien maar eenmalig gebruikt voor betaling van uw order en niet verder opgeslagen. Gadgethouse.be  zou uw gegevens daarom niet nog een tweede maal kunnen gebruiken.
Algemene voorwaarden
Wanneer u een bestelling plaatst bij Gadgethouse.be stemt u in met de algemene voorwaarden van Gadgethouse.be. De algemene voorwaarden zijn hieronder te vinden.