Verberg

Klantenservice

Bezorgen

Verzendkosten
 • Binnen België

  Je betaalt één keer verzendkosten, ongeacht de hoeveelheid producten die je bestelt. Standaard gelden onderstaande verzendkosten binnen België:

  - € 4.95 bij bestellingen tot € 30.00
  - € 3.95 bij bestellingen vanaf € 30.00
  - Gratis bij bestelling boven de € 50.00

  Voor postzendingen tot € 50,- wordt € 3,95 verzendkosten gerekend. 
  Verzending binnen België is gratis voor bestellingen vanaf € 50,-.

 • Buiten België

  Bij internationale zendingen gelden andere verzendtarieven. Voor de landen Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot Brittanië, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, en Zweden gelden € 12,50 verzendkosten. De verzendkosten voor zendingen naar Nederland variëren bij verschillende orderbedragen. De verzendkosten zijn altijd inzichtelijk door een product in de winkelwagen te plaatsen. Daar kun je precies zien welke verzendkosten worden gerekend.
   

 • Opgesplitste bestelling

  Wanneer je een bestelling plaatst met voorradige en niet-voorradige producten, dan zal de bestelling in meerdere keren worden verzonden. In dit geval betaal je maar één keer verzendkosten.

Levertijd
 • Binnen 1-2 werkdagen in huis!
  Indien het
   aankoopbedrag via een directe betaling wordt betaald, dan geven wij de bestelling dezelfde dag nog mee aan de vervoerder. Wij streven ernaar om de bestelling binnen 1-2 werkdagen te bezorgen. Dit geldt voor elk product, tenzij anders staat aangegeven bij de bestellingIn de 98% van de gevallen lukt het ook, maar het kan zijn dat de bestelling er bij de vervoerder wat langer over doet dan aangegeven. 
   
 • Levertijd bij overschrijving (indirecte betaling)
  Gelieve rekening te houden met 1 à 2 werkdagen overschrijvingstijd indien je het aankoopbedrag betaalt met een vooruitbetaling. Je
   ontvangt een ontvangstbevestiging per e-mail zodra Gadgethouse.be de betaling ontvangt. De bestelling wordt diezelfde dag nog verstuurd.
   
 • Direct uit eigen voorraad leverbaar
  Bij elk product vind je de actuele voorraadstatus en de levertijd. Er zijn ook producten die via partnerbedrijven worden verzonden, in dat geval is de levertijd dan langer. De levertijd is van toepassing na ontvangst van de betaling.

   
 • Bezorging op zaterdag
  Onze vervoerder (TNT) levert op adressen van particulieren ook op zaterdag.

   
 • Bezorging is nog niet binnen
  Gadgethouse.be doet er alles aan om jouw bestelling te verwerken en het zo snel mogelijk bij jou af te leveren. De levertijd is afhankelijk van de door jou gekozen betaalwijze. Je kunt inloggen in je account om de productstatus of de track & trace informatie te bekijken.

   
 • Levertijd afhankelijk van betaalmethode en voorraadstatus
  D
  e door jou bestelde artikelen worden binnen 1-2 werkdagen geleverd indien deze is betaald via een directe betaalmethode (tenzij anders aangegeven is bij het product).Hieronder staan de betalingsmogelijkheden:
 • Op rekening
  Je kunt een account op rekening aanvragen via onze klantendienst. Jouw gegevens zullen dan worden beoordeeld door middel van een kredietbeoordeling. Zodra je positief beoordeeld wordt, kun je op rekening bestellingen plaatsen en pas na levering de betaling voldoen.
   
  Directe betaling: Voor een snelle levering
  Indirecte betaling: Levering na ontvangst betaling
Track & Trace

Om de voortgang van je bestelling te controleren krijg je een bevestiging per e-mail. Hierin staat een track & trace-nummer van jouw bestelling. Je kunt de bestelling zelf volgen via de website van track&trace.

Indien je niet thuis bent

Wanneer een pakket niet op het geadresseerde adres geleverd kan worden, wordt het bij de buren aangeboden. Als het pakket ook bij de buren niet afgeleverd kan worden, wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. De kans is dus aanwezig dat het pakket een dag later wordt ontvangen door de geadresseerde.

Als de geadresseerde en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan wordt er door de postmedewerker een bericht in de brievenbus achtergelaten. Daarop staat bij welk postkantoor of Post Servicepunt je of het pakket kunt ophalen. Je hebt hiervoor 3 weken de tijd. 

Tevens zijn er artikelen die als briefpost worden verzonden. Deze kunnen ten alle tijden worden bezorgd indien je een standaard brievenbus bezit.

Ander bezorgadres opgeven

Gadgethouse.be maakt het mogelijk om op elk gewenst adres het bestelde product af te leveren. Je vult namelijk tijdens de bestelling je eigen adres en een gewenst afleveradres in. Via je account op Gadgethouse.be kun je gemakkelijk de gegevens wijzigen.