Verberg

Klantenservice

Bestellen

Bevestiging e-mail
In de bevestigingsmail staan de gegevens uit jouw bestelling. Deze e-mail wordt direct verzonden na het plaatsen van je bestelling. Indien je hebt gekozen voor de betaling via overboeking ontvang je een tweede e-mail met de betalingsgegevens. Klik op Refresh of F5 op het toetsenbord om de nieuwe e-mails in je e-mailbox te ontvangen. Na ontvangst van de betaling zal Gadgethouse.be over gaan tot verzending van de bestelling.
  • Niet ontvangen
    Wanneer je geen bevestigingsmail hebt ontvangen dan kan dit komen door een niet correct ingevuld e-mailadres. Controleer nogmaals de e-mail gegevens in mijn account zodat de zendingen in de toekomst wel binnenkomen. Het kan ook aan de spamfilter liggen, controleer hiervoor je spambox.
  • Meerdere orderbevestigingen per e-mail ontvangen
    Alleen de orders voor welke het betaalproces in gang is gezet, worden door ons verwerkt en verzonden. Wanneer je meerdere orderbevestigingen ontvangt, betekent dit dus niet dat automatisch alle orders worden verzonden. Orders die niet betaald worden, vervallen automatisch na 30 dagen. Je kunt de openstaande orders ook annuleren via mijn account.
  • E-mailadres wijzigen
    Je e-mailadres kun je gemakkelijk wijzigen in mijn account. Je account vind je bij Gadgethouse.be rechts bovenin. Je dient eerst in te loggen voordat je jouw gegevens kunt veranderen. Na het wijzigen zullen alle gegevens direct te zien zijn.
Annuleren of wijzigen van bestelling
Wil je na het plaatsen van de bestelling je order annuleren dan kan dat gemakkelijk via mijn account (rechtsboven op de site). Indien je jouw order wilt wijzigen dan dien je hiervoor contact op te nemen met de klantenservice.

Is jouw order reeds onderweg? Dan kun je de bestelling weigeren bij aflevering door dit te vermelden aan de postbode. Dit is kosteloos. Na ontvangst van het pakket zorgen wij voor een retourbetaling binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending.

Bestellingen komen automatisch na 30 dagen te vervallen indien deze niet betaald zijn.
Nieuwe klant
Als klant kun je bij de webwinkels van SB Commerce vertrouwd en gemakkelijk 24 uur per dag bestellen tegen de scherpste prijzen. De voordelen van bestellen op Gadgethouse.be zijn:
Veilig betalen
Veilig en eenvoudig online betalen.
Privacy
Jouw persoonlijke informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld.
Snelle bezorging
Direct uit voorraad leverbaar. Bestelling voor 22:00 besteld = morgen in huis!
Klantenservice
Onze klantenservice is voor alle vragen te bereiken via telefoon of e-mail.
Garantie
Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 30 dagen en minimaal 1 jaar garantie. Plus een niet goed = geld terug garantie.
Algemene voorwaarden

Wanneer je bestelt bij Gadgethouse.be zul je instemmen met de algemene voorwaarden. Ook hier staat het retourproces nader beschreven