Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Emerio

Emerio Emerio staat bekend om haar vele kleinhuishoudelijke  artikelen en verwarmings- en verkoelingsapparaten. De apparaten van Emerio zijn niet alleen stijlvol ontworpen, ze voldoen ook aan de strengste veiligheidseisen. Hierbij wordt niet alleen aan techniek en functionaliteit gedacht maar ook aan het gebruik van de juiste materialen, die niet schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu. Daa...lees meerrnaast hecht Emerio ook sterk aan de werkomstandigheden in de toeleveringsketen van onze producten. Speciaal wordt er gelet op: gezondheid, veiligheid, kinderarbeid, discriminatie en lonen. 97.5% van de materialen van de Emerio producten krijgen door het recyclingproces een nuttige toepassing, de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Met een item van Emerio haal je dus een betaalbaar en kwalitatief hoogstaand product in huis. inklappen

Emerio Classic Pizzarette - 6 persoons  

69.00 65.99

Wat is het precies?

De Classic Pizzarette van Emerio is een 6-persoons pizza-oven voor op tafel. Deze vernieuwde pizza gourmetset heeft een handgemaakte terracotta koepel en een bakplaat met een anti-aanbaklaag. De pizza's kunnen direct op de bakplaat worden gebakken en zijn binnen 5 à 7 minuten klaar om te eten. Door verschillende soorten toppings op tafel te zetten kan iedereen zijn of haar eigen pizza klaarmaken. Met de bijgeleverde deeguitsteker kan je perfecte deegrondjes maken. 
 

Specificaties

Productnummer 183383
Hoogte 28,5 cm
Breedte 44 cm
Lengte 44 cm
Inclusief 6 bakspatels, deeguitsteker
Kleur Bruin
Materiaal Metaal
Vorm Rond

Wat vind je ervan?

16/11 2016
Jannie / Bergen
Ik heb hem gister besteld en hij is vandaag al in huis. Ik ben heel benieuwd om hem uit te proberen. Wij gaan hem testen met de aankomende feestdagen maar het lijkt me heel leuk en lekker. Het is veel origineler dan gourmetten.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews