Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Crosley

Crosley Platenspelers van Crosley zijn stijlvol en retro. De radio's van Crosley bestaan al sinds 1920, toen het eerste model voor slechts 7 dollar verkocht werd in Amerika. Tegenwoordig is de technologie gelukkig veel beter, en daar is de prijs ook naar. Je betaalt voor kwaliteit, dat staat voorop bij deze platenspelers.Omdat retro altijd in blijft hebben de designers van Crosley de origine...lees meerle ontwerpen zoveel mogelijk in ere gehouden, maar dankzij de moderne kleurtjes en originele verpakkingen zijn het vandaag de dag nog steeds stijlvolle producten. inklappen

Vergelijkbaar

Crosley Cruiser Deluxe Draagbare Platenspeler - Blue

100.00 92.65

Wat is het precies?

Met de Cruiser Deluxe van Crosley neem je je muziek overal mee naartoe. De draagbare platenspeler in blauw is in een modern jasje gestopt, maar heeft nog steeds de retrolook en -feel. 

De Cruiser Deluxe heeft een riemaandrijving, kun je op drie verschillende afspeelsnelheden instellen, heeft een ingebouwde voorversterker, een AC power adapter, heeft Pitch Control, RCA-uitgang, koptelefooningang en naast een adapter voor het afspelen van singles uiteraard ook full range stereo speakers. Welke maat je plaat ook heeft, de Crosley speelt je plaat soepeltjes af. 

De Crosley Cruiser Deluxe heeft nu ook een bluetooth functie:
Sluit via bluetooth jouw smartphone of MP3-speler aan en luister draadloos naar je favoriete digitale muziek. Met je smartphone binnen handbereik kun je gemakkelijk naar muziek luisteren over de interne luidsprekers van de platenspeler. Ook is het mogelijk je smartphone aan te sluiten middels een analoge kabel.

Helemaal handig is dat deze versie van de Cruiser Deluxe de optie geeft om met zes AA batterijen je muziek overal mee naartoe te nemen, of dat dan een strand, vakantieplaats of in de auto is; haal de tijden van vroeger terug met deze platenspeler van Crosley!

Specificaties

Productnummer 185868
Hoogte 10,2 cm
Breedte 25,4 cm
Lengte 35,5 cm
Kleur Blauw
Materiaal wood, vinyl, plastic. metal
Serie cruiser deluxe
Voeding ac/dc adapter 9v

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Crosley Cruiser Deluxe Draagbare Platenspeler - Blue. Schrijf een review, of bekijk alle reviews