Verberg

Cardboard VR Bril

Verander jouw smartphone in de ultieme 3D ervaring. De wereld van Virtual Reality staat nog maar in haar kinderschoenen, maar is nu al beschikbaar met behulp van de kartonnen cardboard Virtual Reality bril. Nu hoef je nooit meer een uur te wachten om de achtbaan in te stappen.Vouw binnen een minuut jouw eigen kartonnen VR bril en je hoeft alleen nog maar op start te drukken om een ritje te nemen!

Geen resultaten gevonden.
Meer over Cardboard VR Bril

De kartonnen virtual reality brillen zijn ontzettend populair! Ze zijn nu ook geland in Nederland, en bij Gadgethouse zit je aan het goede adres voor je eigen cardboard VR bril! Zo stap je virtueel in een achtbaan, een spookhuis of neem je een virtueel tochtje door de grachten van Amsterdam. Thuiswinkel waarborg, en op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis.

Kartonnen Virtual Reality Bril kopen?

Je bestelt ze eenvoudig op Gadgethouse. De brillen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, en je bent binnen no time in de wereld van Virtual Reality. Download een app op je smartphone, en gaan! Beloof je dat je wel weer terug komt in de echte wereld?