Verberg

Bierpakket

Geef een bierpakket cadeau met het lekkerste bier. Dat wordt smullen! Plaats er een foto en een toffe tekst bij en je hebt gegarandeerd het coolste cadeau voor hem op een verjaardag! Onze bierpakket cadeau's worden zorgvuldig verpakt. Daarbij wordt ook nog eens je eigen boodschap hierin verwerkt. Proost!

Geen resultaten gevonden.
Meer over Bierpakket

Op zoek naar een goed bier cadeau?

Als je op zoek bent naar een leuk bier kado dan zal je je zeker kunnen vinden in een gepersonaliseerd bierpakket. Je kan deze zelf maken met behulp van de personaliseer optie op de productpagina. Voeg je eigen boodschap toe aan je bierpakket en kom op een verjaardag aan met het het meest unieke bier cadeau! Wedden dat niemand dit had verwacht. Al onze bier pakketten zijn gevuld met 5 verschillende biertjes afhankelijk van je pakket. Of je nu van Belgische, Nederlandse of zelfs alcoholvrije biertjes houdt er is altijd wel iets voor jou of voor de jarige bij.

Gepersonaliseerd bierpakket

Bij onze bierpakketten heb je de mogelijkheid om je eigen boodschap bij het pakket toe te voegen. Ook kan je je eigen foto's toe voegen aan je pakket. Maak hierbij ook een mooie wikkel voor om je pakket en je hebt een uniek cadeau! Afhankelijk van je keuze is het zelfs mogelijk om meerdere foto's aan je bier cadeau toe te voegen. Hierdoor weet je zeker dat je met een creatief idee aan komt zetten op een verjaardag, of dit nu voor je vader, opa, oom of een vriend is!