Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Balvi

Balvi  Balvi is sinds 1965 importeur van bruikbare, tijdloze en verrassende producten. Door de jarenlange ervaring en een eigen designteam, brengt Balvi elk half jaar weer een verfrissende nieuwe collectie. De collectie van Balvi is verdeeld over 8 productgroepen : Keuken, Aan Tafel, Badkamer, Wonen, Opbergen, Gifts, Klokken en Fotolijsten. Balvi onderscheidt zich door de Spaanse invloed in de...lees meer collectie en de trendy verpakkingen. inklappen

Balvi Tratto Fotolijst 13 x 18 cm - Zwart

14.95

Wat is het precies?

Met de zwarte Tratto fotolijst van Balvi geef je je leukste foto's een machtig mooi jasje. Het lijstje is geschikt voor foto's van 13 x 18 centimeter. Dit betekent dat je er ook leuke kaarten in kwijt kunt. 

Het bijzondere aan dit lijstje is de toffe geometrische vorm. Het item heeft een soort 3D effect waardoor het lijkt alsof de lijst uit de muur komt. Of je 'm nu ophangt tussen allerlei andere foto's, kaarten en posters of de lijst op je sidetablel, televisiemeubel of nachtkastje zet, het fotolijstje zal altijd een opvallende verschijning zijn.

Specificaties

Productnummer 179079
Hoogte 21,5 cm
Breedte 0,5 cm
Lengte 27 cm
Kleur Zwart
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

16/11 2016
Giulia / -
het lijstje zorgt ervoor dat het lijstje met de foto extra opvallen. Leuk om bijvoorbeeld een foto van de kinderen er in te doen.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews