Adventskalender 2021
De adventskalender is weer helemaal hip! Ze zijn er gevuld met chocolade, snoepgoed, speelgoed, verzorgingsproducten en nog veel meer. Ook kun je lege adventskalenders kopen om zelf te vullen. We hebben een groot aantal adventskalenders voor je verzameld om in 2021 cadeau te doen.

Wat is een adventskalender?
Advent staat voor de Christelijke periode van 1 t/m 24 december, waarin wordt voorbereid op het Kerstfeest, het feest waar de geboorte van Jezus wordt herdacht. In de afgelopen decennia is Kerstmis als familiefeest en december als feestmaand een steeds grotere rol gaan spelen. De adventskalender speelt daar op in door van dag 1 in december als het ware af te tellen naar Kerstmis. Er zitten altijd 24 vakjes in een adventskalender en achter elk vakje schuilt een andere verrassing. Als je de verleiding kunt weerstaan om alle vakjes in een keer te openen dan heb je in de laatste dagen van 2021 elke dag een leuke verrassing, in uiteenlopende vorm.

Soorten adventskalenders
Elk jaar worden er nieuwe adventskalenders geïntroduceerd. In 2021 zijn er varianten gevuld met bier, parfum, zeep, geld (kraskaart), chocolade, snoep, kaarten, kaarsen en nog veel meer.