Verberg

Meer afbeeldingen

3D Lamp - Voetbal

29.95

Wat is het precies?

Ben jij een echte voetbalfanaat? Dan is deze stoere 3D lamp echt iets voor jou! 

De lamp is de ideaal voor het decoreren van de stoere jongenskamer. En wat dacht je van de studentenkamer? Met de voetbal lamp maak je van iedere ruimte een sfeervol en sportief geheel! De lamp is niet alleen erg leuk om te zien, maar tegelijkertijd ook erg praktisch. Zo werkt de lamp op batterijen en is deze draadloos. Doordat de lamp draadloos is wordt het 3D effect nog eens extra versterkt. De lamp wordt daarnaast niet warm, waardoor de lamp ook veilig is voor kinderhandjes. 

De lamp wordt geleverd met wandsticker. Door de wandsticker lijkt het net of de voetbal dwars door de muur geschoten is! Het leuke van de lamp is dat deze niet hoeft te schijnen om er cool uit te zien! Zowel overdag als 's avonds is de lamp opvallend mooi! 

De lamp wordt geleverd met wandsticker en wandbevestiging. 

Wat vind je ervan?

15/12 2016
Gerda / Drenthe
Gaaf artikel mooi cadeau voor stoere kids!
8/11 2016
clairetjee / diemen amsterdam
Ik heb de voetballamp aan mijn vriend die gek op sport is gegeven en hij was er heeel blij mee. De lamp staat mooi op zijn werk kamer. Ik zat te twijfelen tussen de voetbal en de basketbal maar ik denk dat deze beter licht geeft (ik heb de basketbal dus niet getest)
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews